Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 25 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 ucieka nagle z rąk wyrwany wiatrem - latawiec lecz dopóki ciągnie sznur po ziemi a ja biegnę za nim jest nadzieja 12
Dared Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @duszka Jak dla mnie o jeden przymiotnik za dużo, mam spaczony gust, podoba misie 1
joanna53 Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 nadzieja, to ona nadaje sens naszemu życiu, miłej niedzieli:) 1
staszeko Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Wiatr przestanie wiać, a wtedy latawiec sam wpadnie w ręce. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wspaniała ilustracja konieczności wiary. 1
Rafael Marius Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @duszka W latawcu mam podniebną cząstkę siebie, za którą biegnę nadzieją po ziemi aż do kresu. 1
duszka Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jest tylko jeden - w tytule :) Za to czasowników jest rzeczywiście sporo, ale to chyba z powodu "dynamiczności" przekazu. Dziękuję Ci ! Ciekawa myśl! Chcę ją złapać w troskliwe, opiekuńcze dłonie. Uczę się tego .:) Dziękuję Ci i pozdrawiam! Tak, nadzieja jest chyba właśnie wiarą w sens... Dziekuję i miłego wieczoru, Joanno! :) 1
duszka Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wspaniałe, trafne, budujące słowa! Serdecznie Ci dziekuję :) Ładnie to ująłeś :) Ja rzeczywiście niedawno biegłam za latawcem i w ostatniej chwili zdążyłam nadepnąc jego ciagnący się po ziemi sznur. Biegłam, bo miałam nadzieję, bo nie chciałam go utracić. Bardzo to przeżyłam :) Dziękuję Ci! 1
Dared Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @duszka Ok, ok przysłówek ;-))) 1
duszka Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @TylkoJestemOna @Łukasz Jasiński @anima_corpus @Phuruchiko Bardzo mi miło i dziękuję Wam! :)
Rolek Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @duszka Świetnie nasyciłaś treścią. Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może dlatego, że samego życia :) Cieszę się i pozdrawiam!
Rolek Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @duszka Czytałaś może "Joyland" S. Kinga?
duszka Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie :) A dlaczego pytasz?
Rolek Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @duszka Jest tam postać bardzo chorego chłopca, który nie chodził. Lubił puszczać latawiec, czuł wtedy wiatr i siłę. Gdy umarł, to jego mama i przyjaciel przywiązali urnę z jego szczątkami do tego latawca i puścili z wiatrem na morze. Tak mi się skojarzyło. 1
duszka Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzruszające i piękne. Dziekuję! Edytowane 25 Września 2022 przez duszka (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 26 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2022 @Natuskaa @Leszczym Dziękuję Wam za serduszka i pozdrawiam! :)
andrew Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2022 @duszka Nie traćmy nigdy kontaktu, zwłaszcza w relacjach złych, poprawiajmy, zawsze jest nadzieja... 1
[email protected] Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2022 @duszka A może dobiec i złapać go w rękę, będzie w niewoli, skarzesz go na mękę. Pozdrawiam Duszko... krótko i na temat. 1
duszka Opublikowano 26 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, bo zawsze jest możliwość lepszego zrozumienia sytuacji, własnego dojrzewania.., bo istnienie jest żywe :) Dziękuję Ci za zachętę i otuchę :) Pozdrawiam! To sznur jest decydujący - on nas ze sobą właściwie łączy, bo w obie strony. Dziękuje Ci, Grzegorzu, za wrażliwy odbiór i pozdrawiam! :) 1
Rekomendowane odpowiedzi