Michał Ziemiak Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Pytanie - co jest najlepszym lekarstwem na zły humor??? Na bezowocne machanie ołówkiem nad kartką, pomimo pewności, że i tak nic się dziś nie napisze??? Odpowiedź - czytanie komentarzy pod wierszami ;-) Kilka wątków wybranych losowo: 1) czy w erotykach można używać słowa kocham?! 2) aniołom w wierszach mówimy nie! 3) moderator łamie regulamin! etc. "Ironii nam nie braknie, słowo w palce siędzię, O..y z synowcem na czele - i satyra będzie!" Toteż występuję z wnioskiem formalnym o spisanie jednej, małej rzeczy: "Almanach Komentujących" ;-)
Michał Ziemiak Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No Panie Oyey - to ja Pana w powyższej strofie umieszczam jako "archetyp komentującego", a Pan tak mi się odpłaca... Czuję się głeboko urażony... Temat poruszyłem głównie po lekturze pańskich "perełek"...
Bartosz_Cybula Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 almanach powinien mieć tytuł: "Egzekucja niekoniecznie poprawne"
Michał Ziemiak Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ja powiem tylko "AMEN" i pozostaje przy swoim... A pomniki pozostawiam historii ;-) Dobrej nocy i zdrówka życzę!
Bartosz_Cybula Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie jest comentarz, to jest cmentarz nieprawdopodobne
Antoni Leszczyc Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Coś znalazłem. Takie subtelne :)Witaj. Widzę, że to Twój debiut. Nie podoba mi się. Pozdrawiam, zwłaszcza autora komentarza :)
Rekomendowane odpowiedzi