zblakanadusza Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) straciłam czucie w mojej lewej dłoni w lewej półkuli w lewej skroni w moim sercu jest już tylko szarość co się właściwie stało? to nie moje ciało nie czuję bólu nie czuje radości nie czuję zimna nie czuję złości straciłam czucie w mojej prawej dłoni co się właściwie stało? w prawej półkuli w prawej skroni w prawym przedsionku co się właściwie stało? czy to moje ciało? boję się odpowiedzi czy to nadal moje ciało? Edytowane 14 Września 2022 przez zblakanadusza (wyświetl historię edycji) 5
duszka Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pytasz i czujesz lęk - jesteś... Ale w niebezpieczeństwie. Wbierz życie, cała sobą - gdy jest chciane, przywraca czucie. Dramatyczny przekaz, ale pięknie ujęty. Serdecznie pozdrawiam!
Gaźnik Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2022 @zblakanadusza mocny i dramatyczny tekst. Jednak muszę zwrócić uwagę na pewien fakt. Zarówno lewa jak i prawa półkula mózgu ma inne zadania. Ale jak chodzi o prace ciała to działają krzyżowo. Lewa ręka, noga itd są sterowane przez prawą półkule. Dawno mnie tu nie było, ogolnie oceniam Pani prace pozytywnie i pozdrawiam.
Tectosmith Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może to Ty należysz do ciała?
A-typowa-b Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 @zblakanadusza ciekawy wiersz. Pozdrawiam.
zblakanadusza Opublikowano 16 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 @A-typowa-b Dziękuje bardzo @Gaźnik zdaję sobie z tego sprawę. Napisałam tak celowo, nic nie działa poprawnie. Nic nie jest takie jakie powinno być. Totalne zagubienie i chaos @duszka bardzo dziękuję @Phuruchiko jesteśmy jednym tworem. Nalezymy do siebie nierozłącznie. Jedno bez drugiego nie ma prawa bytu
Tectosmith Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Więc skąd to pytanie?
zblakanadusza Opublikowano 16 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 @Phuruchiko nie oznacza to, że zawsze zgadzamy się ze sobą. Jeden twór ale odrębne cele...ciągły konflikt
Tectosmith Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 @zblakanadusza Powiedzmy, że "kupiłem" i nie będę się z Tobą wykłócał :-) Pozdrawiam.
zblakanadusza Opublikowano 16 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 @Phuruchiko haha, doceniam,:). Pozdrawiam również:)
Rekomendowane odpowiedzi