Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym czy pcha a może popycha:))    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ja powiem szczerze bym uważał na te kosteczki co tu są gdy w gardle stanie żadna sprawa bo poklepywać wszyscy chcą ;)))
    • @jaś ja akurat trzymam się diety sirtuinowej, więcej jem takich produktów, na mnie to dobrze działa. Odmładza, piękna cera i figura. Też taki chlebek jem z pomidorami często:) ostatnimi czasy kupuje chlebek bez mąki, same ziarna zlepione. :) jak się napchałam tych dietetyków, to można zwariować od nadmiaru informacji:) Szkoda by było takich ładnych ptaszków, ja ich nie spotykam w swoim mieście. 
    • @violetta a ........chodzi o płucka. A ja głupi zrozumiałem, że to moje dudki piękne i kochane. Szkoda, że zwymiotowałem...no nic, ale szkoda. Po co mnie straszysz. Ja już czasami sam się siebie boję. Najlepszy chlebek żytni na zakwasie, świeży, masełko i pomidorek. Bezpieczne jedzonko. "i nie dla nich devolaye i szampany i Szanghaje, i nie dla nich bal i ubaw ani Lala ani Buba".   A surowe ryby- prastary pokarm. Dzisiaj jedzą je amatorzy sushi czy innych dalekowschodnich wynalazków. @jaś teraz idę na Prozę i tam walnę opowiadanie. Też o żarciu.
    • @jaś ja nie jadłam, to są płuca mięsne:) u mnie w pracy koleżanka je żołądki, ja bym w życiu tego nie przemknęła:) chyba, że bym była bardzo głodna i nic innego by nie było. Kiedyś ludzie na morzu, żeby przerwać jedli surowe ryby.  @jaś możliwe, ale to jest tyci, malutkie, krewetkę zjesz całą, może bez głowy, ja jem takie malutkie, tygrysie:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...