Ten utwór został doceniony przez użytkowników. GrumpyElf Opublikowano 7 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 jeśli ubiorę je w słowa będą jak zwierzęta skazane na polowanie jeśli ich nie wyrażę będą polować na mnie 25
Rolek Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @GrumpyElf No właśnie ubrałaś myśl. 1
staszeko Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 Dlatego pisz półsłówkiem: wilk syty i owca cała. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
joanna53 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 ale decyzję i tak trzeba podjąć, miłego dnia. 1
GrumpyElf Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @OloBolo Prawda? Z reguły Ci najmniej mówiący mają najwięcej uwięzionych myśli. @Rolek Nie boję się myśliwych. @Kapistrat Niewiadomski W tej kwestii chyba jednak muszą paść owieczki :) @joanna53 Tak, bez paraliżu. Miłego dnia. 2
GrumpyElf Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @Rolek Dam Ci znać jak kiedyś może spotkam.
Rolek Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @GrumpyElf Weterynarz spod Babiej, opowiadał mi, jak jego wszystkie psy nagle przybiegły do domu. Za siatką posesji siedział basior. Taka jest moc wilków. Pozdrawiam 1
GrumpyElf Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @Rolek Psy są mądre. Wiedzą, że basior ma za sobą stado. Pozdrawiam.
Rolek Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @GrumpyElf Sforę znaczy. Stado to jelenie mają.
GrumpyElf Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @Rolek Słusznie. SFORĘ* 1
GrumpyElf Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 @Rolek Nie, dlaczego? Swój komentarz korygowałam.
Krzysztof2022 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 @GrumpyElf miałem rację ...potrafisz Pozdr. p.s. trzymam kciuki za jeszcze 1
iwonaroma Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 B.fajna zawartość wiersza. Trochę przeszkadza mi to 'wi' w tytule, czy coś znaczy? Może po prostu 'myśliwi' - wiersz wyjaśnia przecież co i jak. Pozdrowienia:) 1
iwonaroma Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 P.s. Albo tylko 'myśli' zawartość wiersza ukierunkowuje na temat myślistwa 1
GrumpyElf Opublikowano 9 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2022 @Czarek Płatak Dzięki, Czarek. @Krzysztof2022 Pozdrawiam :) @iwonaroma To rozdzielenie powstało jakby na potrzeby "brudnopisu" i tak zostało. Masz rację, tekst naprowadza, jednak niektórych bardziej na 'myśli', a innych na 'myśliwych'. To jest ciekawe :) ps. Miło Cię znowu widzieć. @Michał_78 O, jakie ciekawe spostrzeżenie. Poddałam je rozważaniu. Tak jak piszesz, miałam na myśli narażenie słów na bycie ofiarą. Swoją drogą niby łów i polowanie to synonimy, a jakimś sposobem to właśnie polowanie jest bardziej obrazowe jako czynność, tak mi się zdaje. Może stąd właśnie mój wybór. Serdeczności M Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Radosław Miło mi. Pozdrawiam, Radku. 1
Rekomendowane odpowiedzi