Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) Ten jeden także – jeden z kilku chciał dobrze szczerze, uczciwie, skwapliwie i tak dalej za największe chiny nie mógł za wiele uczynić zepsuty po całości świat łokciami się rozpychał urwipołciów w tryby przyszłe niepełne wpychał robił takiego w mielonego oraz podawał do stołu z cytryną i jemu (niejednemu) wyszło jak nie wyszło a potem jak w poniższej piosence Travisa... Warszawa – Stegny, 26.08.2022r. Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 jestem zdania, ze ludzie sami się pchają w te 'tryby', niektórzy tylko lekko się im przeciwstawiają, ale są i ci, którym żaden kaganiec nie służy. Dlatego mają nieźle przechlapane, jak nie najbardziej, bo system i tak wyru... wna, co odstaje ;) Travis spoko, mógłby grać z Beatles'ami. Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 @jan_komułzykant owszem; myślę że się pchają, ale często nie mając wyobrażenia jakie to tryby. A tryby są bardzo nieciekawe :// Również pozdrawiam.
ais Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Rzadko tu zaglądam, ale będę częściej, bo dużo się dzieje. Urzekł mnie tytuł, bo komunikuje się z moją osobą. Tak bywa, że jak się chce dobrze, to nie wychodzi. Najlepiej wychodzi cwaniakom, oni idą przez życie, jak burza, jak tajfun, choć bywa, że i im się obrywa. Słusznie! Piosenki nie odsłuchałam, lecz nadrobię tę czynność później. Pozdrawiam! :) Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez ais (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @ais Może to dyskusyjne i na bakier poezji, ale skoro tak jest to może warto byłoby pobyć cwaniakiem lub cwaniaczką? To nie jest wcale takie głupie, choć może nazbyt konformistyczne. Zresztą tutaj każdemu się obrywa :)) Również pozdrawiam !! 1
Rekomendowane odpowiedzi