Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 zrywasz zasłonę pocałunkami wrastasz we mnie dotykiem (zdejmuję suchość odsłaniając siebie) dzielisz mnie łączysz na nowo czarodziejska różdżka oddala czas dokładasz ostatni element układanki wchodzisz na minę wybucham zmieniając w kosmiczny pył zatrzymujemy wskazówki
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Specjalnie dla tych, którzy zarzucali, że mój poprzedni erotyk jest napisany z punktu widzenia faceta - oto i wiersz z punktu widzenia kobiety ;) pozdrawiam
Sylwia Chojnowska Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 jak dla mnie super choć ta mina i wybuch nieco niszczy delikatność z jaką budujesz klimat ... zbyt surowe pośród tylu starannie dobranych słów
Tdk crew Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 sam piszę erotyki więc sam pomysł +!!co do wykonania!nie podoba mi się dokładasz ostatni element układanki wchodzisz na minę wybucham zmieniając w kosmiczny pył jakieś insze od reszty!Ale ogólnie pozytywnie Pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 '(zdejmuję suchość odsłaniając siebie)' 'czarodziejska różdżka oddala czas dokładasz ostatni element układanki wchodzisz na minę wybucham zmieniając w kosmiczny pył zatrzymujemy wskazówki' -no no, bardzo dobre :) całość na plus jak najbardziej pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dzięki wszystkim :) może to trochę takie "powyrywane", ale właśnie tak to obmyśliłem - jakby kadry, krótkie chwile... pozdrawiam memento mori
Witold Marek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 "ostatni element układanki" - a to mi akurat odstaje od brzmieniowej, sugestywnej mozaiki ;) Ale może to tylko mój problem. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi