Tdk crew Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nobel słów pokrywa ziemię płonąca jak znicz -brylantowej miłości wieczne orędzie plewi chwastów nasienie wbijając korzenie w mur jęki zmarłych to nie ich czas lament i płacz falą zagarnia lud stygmaty serc krwawią kolejny raz podlane bólem kiełkuje prawdy kłos rzucony w głębiny by zbudzić odwieczny duszy szeptWiersz został przeniesiony do działu „Poezja – Forum dla początkujących poetów", ponieważ nie spełnia kryteriów określonych dla działu "Z" MODERATOR
Anastazja.P Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 memento.... tak czujesz...tak piszesz w jedności unoszę Ana.
Tdk crew Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dziekuję za komentarz!!jeśli mogłabyś byś dopisać coś więcej będę wdzięczny!! Pozdrawiam wieczorowo
Michał_Zawadowski Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ćóż, teoretycznie mógł mnie powalić na kolana geniusz tego wiersza. sam nie wiem. ostatnio nic nie wiem.
Tdk crew Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dzięki w każdym razie!! Pozdrawiam
Anastazja.P Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nad subiektywnością, nad odczuciami... nie technikę specjalistom ja wciąż podziwiam siłę jaką nam Papa zostawił bo po......ponad odczucia każdego, odczucia docenienia, pozostała konstruktywnosć jednania...nic więcej, oprócz Dziękuję. Ana.
vacker_flickan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wiersz uniesiony do granic możliwości. Początek jeszcze od biedy, ale stygmaty serc podlane bólem mnie dobiły. Pozdr
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wiersz z z przesłaniem w słowach , metaforach i porównaniach .Klimat refleksyjny , zaglądający w meandry podświadomości, sugestywny nastrojowo . Pozdrawiam dodatnio ;-)
Tdk crew Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 dziękuję za komentarz Joanno :) !! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi