stanislawa zak Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 noc wypłynęła triumfalnie odsłaniając rozgwieżdżone żaluzje księżyc grubym brzuchem rozgniata (świadomości?)przebłyski w ciszy migają cienie rozesłanych kokonów intymności oj, będą mieć (zmysły) czy gwiazdy? uciechę
stanislawa zak Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 i to jest to... wiedziałam, nie zawiodłam się a tak między nami skąd ty masz tyle czasu? tylu ludkom pomagasz , uczysz, z mojej strony ogromniaste dzięki .nauczyłaś mnie wiele i w sposółb dyskretnie ciekawy, pozdrówka szalone
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wiesz Stasiu... ta pierwsza strofa to mnie z nóg powaliła. Ja już tu byłam, ale zapomniałam języka w gębie, hihi. Wracam więc pokornie i ślę ogromniastego plusa. Ciągle mam przed oczami tą noc w ciemnej długiej szacie odsłaniającą żaluzje. Heh... niesamowite. Papatki/B.
stanislawa zak Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Izo! i do tego skromna czyż nie za dużo jak na jedną osobę?
Vera_Ikon Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam po długiej nieobecności :) Bardzo fajne. Pozytywne. Ciepłe. Za to właśnie szukam Twojej poezji... oj, będą mieć (zmysły) czy gwiazdy? uciechę Oj będą... Kolorowych snów. Vera
stanislawa zak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Basiu - przesympatyczny kom. Vero!!!! co się z tobą działo. witam serdecznie, rzeczywiście dawno cię nie nie było, pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi