Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie myśli już czemu kupuje na Temu choć wie że te bzdety na raz są niestety :)
    • @Berenika97 Trafienie, Ber. Elektronika i wszelkie techniczne gadżety, to słabość facetów

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Cieszę się, że piszesz o reklamie i mediach. To ostatnio moja strefa zainteresowania.   @Alicja_Wysocka Zawsze lepsza ta kolejna Jak odkryta tajemnica Bo największa jest emocja Kiedy nowość lub promocja   *Dotyczy wszystkich "towarów"
    • Spotkajmy się nago i najchętniej na saunie, gdzie oczywiście dojdzie do czegoś i oczywiście tylko między nami. Wtedy będzie przynajmniej szansa jakaś, że co zapadnie między nami umknie uwadze postronnych i nami przecież tak niezainteresowanych. A to co nasze będzie piękną, choć erotyzującą, możebną tajemnicą.     Warszawa – Stegny, 07.07.2026r.  
    • On napar da. Jaja drap, Anno!
    • @Berenika97 "Rozpacz nie jest autorem. Jest zbyt szerokim marginesem". To zdanie mi się spodobało. Tak jakby, albo nie jakby, tylko pełne nadziei. Zresztą, w ogóle cały wiersz odczytałem jako pełny nadziei. Gdy czytałem go po raz kolejny, to już nie zwracałem na to uwagi.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...