Poezja to życie Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Wtedy na imprezie Cię ujrzałem I już że będziesz moja Dobrze wiedziałem Skoczyłaś na mnie I ścisnęłaś mnie Tak mocno Swoimi silnymi udami Moja Ty słodka Będziemy namiętnymi kochankami Twoje spojrzenie Mówi wszystko Weź mnie całą Jestem blisko I nasze usta się spotkały W gorącym pocałunku W tym jedynym I właściwym kierunku Chciałem mieć Cię Tylko na wyłączność I mieć z Tobą Cielesną łączność Bo imprezowa noc Uderza nam do głowy Przeznaczone są dla siebie Nasze dwie połowy I niech ta noc Nie kończy się Bo ja chcę Pieścić Cię Jesteś moja Na zawsze Na wieki Ten cel nie był daleki A teraz kończę... 4
Wędrowiec.1984 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Dragaz Wiersz jest dosłowny, bardzo dosłowny, niesubtelny i (względem innych erotyków) nawet wyuzdany. Tak, zgadzam się, taki jest. Pragniesz tego co peel w Twoim wierszu? Chciałbyś czuć się tak jak on? Jeśli tak to znaczy, że Twoje utwory są prawdziwe. Czuję, że odpowiedź brzmi: tak, więc daję plusa, bo to naprawdę piękne marzenia. PS: Poza tym, lubię dosłowność. :)
A-typowa-b Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Dragaz według mnie nie jest obleśnie, prostota nie jest zła. A mało subtelna jest XIII Księga Pana Tadeusza. Pozdrawiam.
Poezja to życie Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Michał_78 Nie no trochę przesadziłeś! Disco polo? To jest ambitny wiersz. Prosty w swoim przekazie ale dosadny. A teksty disco polo to majteczki w kropeczki i inne ścierwa. Muzyka chodnikowa. Dno i 2 metry mułu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @A-typowa-b @A-typowa-b Dokładnie wiersz ubrany w proste i dosadne, szczere słowa jest lepszy w swoim przekazie od poematów ubranych w piękne słowa o miłości @Wędrowiec.1984 To nie są marzenia. Ten tekst o ściśnięciu udami przez dziewczyne na prawdę miał miejsce. Ostatnio jak na imprezie byłem @Echo Dla ciebie obleśne a dla mnie szczere i autentyczne
Wędrowiec.1984 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trenujecie razem MMA?
Rekomendowane odpowiedzi