tomass77 Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2022 (edytowane) Pada pada dżdży Zmęczona ziemia oddycha A nam coś się w sercu ckni Za dawnymi latami Spacerem z dziewczynami Ich z zimna i.. wzdraganiem Kiedy w końcu zduszony wstyd Mógł wybuchnąć bohaterstwem I przyciągnąć je do siebie Spragnionymi ramionami.. Dżdży dżdży pada Rozpryskuje się na ziemi Przezroczyste szkło W lustrze już nie tacy sami Chowa się za drzewo Posępny cień Zanim spod powieki Spłynie kolejny tren Edytowane 30 Lipca 2022 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 3
duszka Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2022 @tomass77 Jak pięknie reaguje Twoja dusza na nastrój natury ... Życie obecne i przeszłe jednocza się ze sobą i z nią. Poczułam to. Dziękuję :) 1
tomass77 Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2022 @duszka Dobry wieczór Duszko. Serdecznie dziękuję. Własnie oglądam po raz enty Wojaczka. Wspaniały obraz. Reżyserski kunszt. Czytam równolegle jego wiersze, odważne, dla wielu może zbyt dosadne a wręcz wulgarne.. Trudno Tam wejść, lecz gdy się uda.. Rozbrzmiewają dzwony północy i południa. Miłego i miłej.. T. 1
duszka Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 @tomass77 Zajrzałam do jego wierszy i jestem pod wrażeniem - też jego niezwyklej, "dramatycznej" osobowości, która sie przez nie przebija. Dziękuję Ci i miłej niedzieli! :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Witam - zacne pisanie tu widzę - Pozdr. 1
tomass77 Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dziekuję Waldku. Pozd. T.
Rekomendowane odpowiedzi