koralinek Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 Zrobię sobie przerwę od wszystkiego; Od stresu i od świata całego. Choć wyglądać to może na śpiączkę, To wolę to niż ciągłą bolączkę. Góra myśli wypiętrza się, rozpina, Potoki słów lejąc w swych dolinach. Bezsens paplaniny bywa trudny I nawet mimo to jest mi nudno. Skoro mam się czym przejmować, to ta Nuda istnieć nie powinna, czyż tak...? Gdy tak jednak troski zmącą głowę - Pustkę zostawiają, nie zabawę. Mógłbym ponarzekać jeszcze na noc... Ale mówię wszystkim już: dobranoc. VI 2022 3
Szymcio_2193 Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 @koralinek życiowy utwór Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
koralinek Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 @Szymcio_2193 poniosła mnie myśl o odcięciu się od wariactw świata, choć mam nadzieję, że to marzenie się jeszcze ziści, nie tylko w poezji ;) albo po prostu chciałem kwieciście napisać "dobranoc" xd
Szymcio_2193 Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 @koralinek To było bardzo piękne Dobranoc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 Witam - jestem na tak - Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi