nocnypitupitu Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 tam gdzieś poza granicami w przestrzeni trudnych słów czasami nieznanych i wrogich umysłowi naładowanych ą ę rz ż ch i h jak drogowskazy pojawiają się kreski prowadzące donikąd na obrzeża świata niezwykłego dla nieobeznanych z tamtym nie poznanych z tym wczoraj bo dzisiaj nie istnieje nie uczy niczego i nie zabrania jak kiedyś nieodłączne dzieci sukcesu nauczone pokory w genach zawartych dobroci dla tego świata spoglądamy tam, gdzie wzrok nie sięga nauczeni bicia serc dla narodu pokładamy nadzieję i wiarę w nieistotne wartości przywódców byle w zgodzie z tłumem byle z nurtem tylko nielicznych stać by się zbuntować zaprotestować i tak wyszedł niezamierzony protest song a chodziło mi tylko o smutek kogoś na obrzeżach nicości i pustki gdy po prostu pragniesz przytulić się do powietrza /pitu-pitu 2021/ 1
nocnypitupitu Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Gosława kiedy nie masz do kogo, zostaje Ci powietrze... chociaż parafrazując znaną piosenkę... żona spała za ścianą czujna jak pies... plażą szły zakonnice i poznałem, co to seks... ;-) życie nie zawsze jest kolorowe, ale nawet z szarości można wyciągnąć kolory... dobrej nocki...
nocnypitupitu Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Gosława właśnie miałem zacytować, tylko w mojej wersji życia: z autobusem przyjaciół zdradziłaś mnie, ty mój bracie byłeś tam też.. .cos więcej trzeba dodawać? już wiesz, skąd tyle smutku i bólu w moich wierszach...
nocnypitupitu Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Gosława nie dziwny, a dobry z Ciebie człowiek, taki normalny, mało dzisiaj takich... rano przeczytam, pora w końcu spać, nocny pitu-pitu też czasami potrzebuje snu... kolorowych :-)
Amber Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 smutek na obrzeżach nicości i pustki...kluczy w realu.
Gość Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 @nocnypitupitu Bardzo mnie zaciekawiło.
nocnypitupitu Opublikowano 1 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 @Rodrigo de lagarza dziękuję i mam nadzieję, że kolejne będą coraz lepsze... pozdrawiam :-)
Rekomendowane odpowiedzi