duszka Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 że tylko się telepiesz bo przecież jesteś teraz bliżej i jest cię coraz więcej nareszcie całym sercem dajesz mi się poznać mamo jak pięknie jesteś dzieckiem Boga 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 Witam - piękny wzruszający wiersz - cała ty - Pozdr.uśmiechem. 1
[email protected] Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 @duszka Przeżywałem to przez 8 lat, do dzisiaj boli. Pozdrawiam Duszko. 1
duszka Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakie miłe słowa :) Dziekuje, Waldemarze! Ojej, współczuję... Ja dopiero od niedawna. Tak, to bolesne, ale staram się w tym odkryć też dobro.. i odkrywam. Dziękuję i serdecznie Cie pozdrawiam Grzegorzu! 1
iwonaroma Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 Ci, co się telepią myślą, że ich nie ma. A przecież życie to ruch! :) Czy tu czy tam... Pozdrowienia Duszko 1
duszka Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obserwuję, że ograniczenie ruchu fizycznego, czy jego sprawaności powoduje ożywienie duszy, tak, że staje się ona "widoczna" i "słyszalna". To chciałam wyrazić. Dziekuję Ci za refleksję i pozdrawiam! :) 1
iwonaroma Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, rzeczywiście bezruch ciała fizycznego czasem pomaga :) Zresztą, to dusza jest energią, ruchem - bez niej ciało fizyczne jest martwe. To tylko ziemski skafander, który pozwala zrealizować określone cele. Niektórzy już je zrealizowali, wówczas ruch ciała fizycznego nie jest potrzebny. A na końcu - sam skafander można już zdjąć. 1
duszka Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak pięknie to rozwinęłaś.. To prawdziwa dalekosiężna wizja :) Dziękuję Ci! 1
Rekomendowane odpowiedzi