JWF Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 w TVP straszą - podzwrotnikowe masy zaleją Polskę 2
JWF Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) masy powietrza - ja tu tylko o pogodzie piszę, dziś ma być gorąco ;-) dziękuję za serduszko :o) gorący temat: czy to lato czy zima - masy z Afryki i już PO burzy grzeją się wyborcy PiS w cieniu TVP Edytowane 18 Czerwca 2022 przez JWF (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @JWF Ludzie jako i my, czerń mi się śni. Pozdrawiam.
JWF Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) @[email protected] dziękuję :-) pukanie do drzwi z Afryki na ratunek mrożona latte połączyłem te haiku w jeden wiersz taki mamy klimat gorący temat: czy to lato czy zima - masy z Afryki w TVP straszą - podzwrotnikowe masy zaleją Polskę i już PO burzy grzeją się wyborcy PiS w cieniu TVP pukanie do drzwi z Afryki na ratunek mrożona latte fot. internety Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 18 Czerwca 2022 przez JWF (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @JWF Wilczek syty, owca cała, UE znów się będzie śmiała. 1
JWF Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @Sylwester_Lasota dziękuję :)
JWF Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @Jacek_K dzięki za serduszko :)
Rekomendowane odpowiedzi