Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 11 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2022 Przyzwyczajam się do ludzi niepotrzebnie i na wyrost obietnice składam przecież nie zabiorę was ze sobą tam gdzie idę byłaby to z mojej strony przesada myślałem-mnie to już nie dotyczy moje oczy ogarnęły ogrom nieszczęść widocznie zbyt mało widziałem może widziałem pobieżnie ból nieznośny kołacze się w piersi chce ją wyrwać rozerwać jak granat naczytałem się głupiej poezji proza życia przytłacza jak dramat 12
Amber Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż chce się iść za Tobą, wierszem. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2022 Witam - udane pisanie tak lubię - Pozdr. 1
[email protected] Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2022 @OloBolo "Zwątpienie ma lepsze mniemanie o sobie niż wiara." - Elias Canetti. Pozdrawiam Olku. Stajesz się pomału filozofem. 1
dgghj Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2022 @OloBolo Chcę ją wyrwać, tzn. pierś, czy go, tzn. ból? Podoba mi się rym granat-dramat. Sam pisałem taką głupią poezję... Każdy umiera sam, nigdy dość tego powtarzać, Twój wiersz robi to bardzo fajnie. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2022 Może i głupia ta poezja, ale na fantazji/marzeniu można pofrunąć. Proza rzeczywiście bliżej poziomu ziemi. Póki co, trzymamy się poziomu :);) 1
Rekomendowane odpowiedzi