Fugas Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Przepraszam Jestem tylko człowiekiem Mam język człowieczy I słowa człowiecze Przepraszam, że czasem Nimi kaleczę Nawet wtedy gdy zamiar mam inny Już idę, już milknę Odwracam wzrok w stonę barwnych łąk kwietnych, w stronę kształtów i wdzięku poukrywanych tam kwiatów. Naturalnie nieskazitelnych, Tak po prostu sobie rosnących, swobodnie będących. Niewymuszenie pięknych Naturalnie od siebie odmiennych. 5
Nata_Kruk Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Tytuł ściągnął, bo kocham kwiaty, polne szczególnie, a w treści o tym właśnie. Ktoś może zarzuci, że wersy z wielkiej litery, ok. to nie tragedia, ale interpunkcja... może lepiej bez niej... (?) Wizualnie, trochę drapie ten wystający wers, taka "niezgrabotka" z niego wyszła, może enter... (?) Początek do 'wzięcia', ale od... odwracam wzrok w stronę... (r, brakuje) przekombinowane aż nadto... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... dla mnie.. łąk kwietnych... od razu mówi, że będzie tam barwnie. ... przeczytaj sobie... i wdzięku ukrytych tam kwiatów... dwie sylaby mniej, co lepsze.? wg mnie to krótsze. Super wers.... tak po prostu sobie rosnących..... :) Rozpisałam sobie u siebie... gdybyś chciał, podam. Pozdrawiam. 1
Fugas Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 Dzięki za wskazówki:) Pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Fugas Po pierwsze witam, po drugie wiersz wg. mnie dobry. Przepraszać za człowieczeństwo, a zwłaszcza za "tylko" to trochę poniżej ludzkiej godności. ;-) Pozdrawiam serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi