Ten utwór został doceniony przez użytkowników. sisy89 Opublikowano 31 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 tajemnica plecie warkocze ze słów otulam się ich ciepłem zmęczone dotykiem nakreślają sens naszego milczenia czytanie porannych szeptów zaróżowiło oddech coraz bliżej… upadku znów muskałam rozwiane wspomnienie 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 Witam - ciekawa ta twoja tajemnica - Pozdr. 1
sisy89 Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 @Waldemar_Talar_Talar pięknie dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)
SpArki Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @sisy89 hmmm. A czy milczenie ma sens? Przecież lepiej używać słów Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
sisy89 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2022 @SpArki myślę, że są sytuacje gdy milczenie to najlepsza opcja (i mówi wszystko). Pozdrawiam serdecznie :)
SpArki Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 @sisy89 Faktycznie. Zdarza się i tak. Wtedy zamiast warkoczy zostają te rozwiane. I też są ok Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
[email protected] Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @sisy89 Przeniosłaś mnie w romantyczny świat metaforycznych iluzji... w nich czuję się najlepiej. Pięknie się kłaniam na powitanie dnia. 1
sisy89 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @[email protected] bardzo dziękuję za miły komentarz, pozdrawiam! :) 1
Rekomendowane odpowiedzi