OloBolo Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) i zobacz zobacz co się dzieje już na rubieżach są żołnierze każdy karabin w rękach trzyma ktoś kiedyś wyda rozkaz-wymarsz ja będąc raczej pacyfista serce z rozpaczy mi się ściska kto mi zarzuca żem jest tchórz ja wepchnę mu pod żebro nóż nie wmawiaj mi że można wszystko za kilka kropel sprzedać wody urocza żona ładne dzieci takich trudności nie przeskoczysz wypinam pierś i wciągam brzuch na straży stoję domu swego gdy przyjdzie mnie ograbić chuj grzecznie się spytam - po co to robisz i dlaczego? za złą odpowiedź-strzelę w łeb niech płacze za nim jego matka niech ojciec jego skubie brew że spłodził zbira i gagatka fota z netu. Edytowane 29 Maja 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 6
violetta Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2022 u nas nie będzie wojny, mamy nato i dobre rakiety. 1
OloBolo Opublikowano 29 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2022 @Dag obyśmy nigdy nie musieli.
dgghj Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2022 @OloBolo Oto i prawda o pacyfiźmie. Dziękuję. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2022 Witam - ach te cholerne wojny - po co one komu - nic dobrego - Pozdr. 1
huzarc Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2022 @violetta ktoś musi stać w szeregach NATO, ktoś musi miotać rakiety. Niestety mamy tendecje do mówienia ktoś i szukania palcem, onego ktosia. A czas taki, że ktosiów nie ma, jesteśmy My . Czas moralnej wygody się skończył, nie z naszej winy, ale teraz od nas zależy brzmienie wyroków historii, które ją ocenią. 1
Rekomendowane odpowiedzi