Joanna_Brychcy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 -Halo! Czy to program "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie"? Chciałam zgłosić zaginięcie Anioła Stróża! Rysopis: Szata mocno poszarzała od brudu świata, przed którym mnie chronił, skrzydło prawe złamane pod ciężarem zła, jaki za mnie nosił, sylwetka przygarbiona od nadmiaru trosk a twarz blada z wyczerpania. -Co pani mówi? Nie wytrzymał nerwowo? Poszedł na L-4? Mam poszukać innego? Ale kto weźmie taką brudną robotę?! Bez wynagrodzenia, wolnych weekendów i widoków na przyszłość?!
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 juz to mówiłam że lubię takie tematy, wiersz barrrdzo mi się podoba,pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobrze, a gdzie jest wiersz?
Michał Ziemiak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam! Rzeczywiście - raczej dialog, a nie wiersz - trochę ta forma mi nie podchodzi... No ale - jak tu znakleźć inną formę do takiego przekazu??? Z resztą za sam temat ode mnie plus! Tematyka aniołów zawsze była i jest mi bliska ;-) POZDRAWIAM!
ZBYCH J.D. Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 JOANNO, masz chyba za dużo dobrych wpisików tutaj, więc jestem na... tak plus także ode mnie... ale wiem, że zabraknie Ci wkrótce dobrych tekstów... zatem dawaj jeszcze...nikt nie jest idealny...
Joanna_Brychcy Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witajcie! Znów dłużej mnie nie było. Dziękuje za plusy. A forma wiem, że niewłaściwa i koślawa, właściwie nie-wiersz tylko dialog. Tak mi wyszło po prostu. Pozdrawiam Was serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi