Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ptasie pióra we włosy ci wplotę światło oczu obtulę rzęsami potem siebie w twych ustach utopię obejmując najczulej rękami kiedy ujrzysz anioły złociste wszystkie tęcze mgławice i zorze gdy miłości napijesz się czystej wtedy w sadzie cię miła ułożę ukołyszę utulę wyciszę w łagodności koszulę odzieję będę czekał bo może usłyszę że mnie kochasz jak słodkie kosztele
Ul.CIA Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witaj Ryszardzie. Taki ciepły wierszyk na rozpoczęcie dnia :) nie będę się czepiać ani formy ani tematu tylko czepnę się Autora że zwleka z wydaniem swoich wierszy. Pozdrawiam niezaczepnie.
Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wielkie dzięki Ulico Centralnej Agencji Wywiadowczej. Uświadomiłaś mi swoim komentarzem, że dziś prima aprilis. Wiosennie pozdrawiam...
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ryszardzie, racja:)musisz wydać tomik i ja muszę go mieć:) pozdrawiam rozmarzona/martyna
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 jak zawsze świetnie Ryszardzie, wiesz tak się zastanawiam jak by Ci wyszło pisanie bez rymów? pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi