sisy89 Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 znaki zapytania wysypują się z otwartej na oścież szafy czasami odpływam wracając tylko na krótkie chwile których nie chcę pamiętać kiedy pierwszy raz zabolało zrozumiałam że kocham teraz wiem że czas nie rozwiązuje problemów lecz zmienia ich kaliber już nie mam siły dźwigać 4
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @sisy89 Zmienia się co godzinę... czas, będzie to robił, gdy nie będzie nas. Pozdrawiam Sisy, wywal zegary i kalendarze. 1
sisy89 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @[email protected] tak, czas się nie zatrzyma... Pięknie dziękuję i pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @sisy89 Oj, oj tak dobrze nie będzie, ale będzie biegł poza Twoją kontrolą. Spróbuj, powiesz mi później jak było? Miłego wieczoru. 1
sisy89 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @[email protected] Spróbuję :) Dziękuję, wzajemnie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Witam - podoba się - Pozdr. 1
sisy89 Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 @sisy89 Chyba właśnie zaorałaś 90% mojego wierszowego bełkotu i udowodniłaś, że wszystko to dało się zawrzeć w jednym wierszu :x
sisy89 Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 @error_erros dzięki za czytanie i opinię, pozdrawiam :)
GrumpyElf Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @sisy89 Ostatni wers zabiera wierszowi uniwersalność, ale wiersz jest Twój, więc oczywiście jest tu słuszny. Podobno nie chodzi o znalezienie odpowiedzi, ale o to, by zadawać słuszne pytania. 1
sisy89 Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @GrumpyElf Dziękuję, każda opinia jest dla mnie ważna :) To fakt, zadawanie pytań jest kluczowe, odpowiedzi już niekoniecznie :) Pozdrawiam serdecznie :) 1
Rekomendowane odpowiedzi