Barbara_Pięta Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 stopy do głaskania zaiste nieprawda boli złudzenia - ukłon niepoprawny gdzie priorytety identyczne sny przerażenie trąci banałem zachwianie równowagi ruch ciągły pochyły robak toczy adrenalinę
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Podrzuciłam z warsztatu, ale najpierw wprowadziłam kilka poprawek. No i jak? Pozdro all/B.
kall Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 cóż... muszę się z tym przespać chyba... Pozdrawiam ;)
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 W każdym razie dzięki za odwiedzinki Kalino i pozdrawiam baaardzo wiosennie :-))
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ruch ciągły pochyły - jakbym gdzieś już to słyszał....hm ogólnie nieźle, podoba mi się, jestem na tak, jestem za, plus etc... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Dzięki Arkadiusz, wiem... ruch ciągły banalny jak diabli, no ale jakoś nie miałam innego pomysła :-), pozdro
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ładnie, uchybień nie wyśledziłem, podoba mi się szczególnie: 'gdzie priorytety identyczne sny' pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Pansy - dzięki wielkie, cieszę się, że się spodobało. Pozdrówka ślę wiosenne ;-)) JAY JAY - dziękuję za pozytywnego komenta i polecam się na przyszłość :-)
Rekomendowane odpowiedzi