OloBolo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Między urodzinami Hitlera i Lenina jest Aleksandra głupia mina trochę zdziwiony zaskoczony że znalazł się pomiędzy Onych wierszyk napisał zrozpaczony: W moim życiu nic już pewnie się nie zdarzy mam flamaster którym piszę na swej twarzy co mam zrobić dzisiaj gdzie mam pójść z kim w układy wejść a komu mordę stłuc Oj sklerozo wybawienie mojej jaźni nie od dzisiaj żyję z tobą ja w przyjaźni psychotropów łykać więc nie muszę by zapomnieć co naprawdę dręczy duszę Te wojenki-wychodziłem z nich zwycięsko te panienki-z podwiniętą kusą kiecką te macanki/obiecanki-że nie spóźnię się na randki że z kwiatami choćby nawet w strugach deszczu będę czekał tak wytrwale-tak po męsku Te rozstania te powroty że nie piję więcej co ty na grób babci która dawno już nie żyje ja przyrzekam-że od jutra już nie piję choćby nawet mnie namawiał ten i ów powiedziałem nie to nie-więc bywaj zdrów Potem znowu się uchlałem o rocznicach zapomniałem Psychotropów łykać ja nie muszę chciał czy nie chciał zawsze wyjdzie ze mnie-Buszmen 4
Leszczym Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @OloBolo słuchaj podoba mi się ten wiersz i pewnie tak bardzo, że i popijam i psychotropy i że dzikus bez przerwy ze mnie wyłazi ;)) A i na jakiś randkach też kiedyś bywałem ;)) Dzięki 1
Dared Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @OloBolo Można zachorować na Twoje pisanie ;-) 1
Rekomendowane odpowiedzi