Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Główka leży na podusi sen swą mocą mnie utuli z czego cieszy się braciszek wie, że sypiam bez koszuli. Bez stanika i bez majtek bo mi gumka w pas się wpija więc przeważnie sypiam nago i niewinna jak lilija. W czasie snu gram nieraz w klasy lecz najczęściej chyba w berka ja i moje nogi w ruchu i tak zsuwa się kołderka. Co brat czynił wiem i powiem bowiem raz go przydybałam gdy oglądał moją nagość więc niezwłocznie zapytałam. Czy potwierdzisz swojej siostrze, że masz cechy podglądacza on potwierdził, że podgląda wszystko to, co go otacza. 6
Marek.zak1 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Ciekawy świata, w którym dziewczyny są ważne. Może będzie lekarzem, czy biologiem? Ta wiedza może mu się przydać, a wiedzy się nie ocenia. Wiersz o dużej wartości i znakomicie, lekko, jak piórko, napisany. Dzięki. 1
Dared Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @Henryk_Jakowiec Widziałem jakąś reklamę leku, chyba na "syndrom nerwowych nóg" czy jakoś tak się to nazywa ;-)) 1
Antoine W Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @Henryk_Jakowiec Już wiem, czemu mój kolega, kuchnię przerobił na pokój dla córeczki :) (synek był na świecie pierwszy, jak się domyślasz) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może będzie astronomem badającym czarne dziury tak być może, bo go siostra przyłapała po raz wtóry. Posiłkował się lunetą aby to dokładniej zbadać zapisywał coś w notesie aby temu nazwę nadać. Pozdrawiam 2
Marek.zak1 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz smartfon w głównej roli tym się bawią wszystkie dzieci, potem, żeby się podszkolić, zamieszczają zaraz w sieci. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @Marek.zak1 Gdyby obca to osoba była celem podglądacza to zamieściłby to w sieci lecz rodzina nie wybacza. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojciec chce nad córką pieczę mieć, więc w roli parasola strzeże jej dziewictwa wiano zanim poszła do przedszkola. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @Dared Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na ciekawość brak lekarstwa więc dlatego wciąż się wzmaga w szczególności choćby siostra ale za to całkiem naga. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi