zielen oczu Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 już wszystkie łzy zlizałeś z przedwczorajszej szyby mojego serca sól cierpienia cię zatruła żelazne powieki już zostaną aby nikt twych oczu nie przestrzelił mistyczny deszcz rdzą pokryje wzrok -pomarańcz zagóruje na wieki * strzała cię przebiła -łucznik niezwyciężony krew ciemnieje na powietrzu lecz nie twoja
zielen oczu Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 koniecznie potrzebuję pomocy!! -okropność
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 'pomarańcz zagóruje na wieki' -o ile wcześniejsze wersy robią wrażenie to tego nijak zrozumieć nie jestem w stanie. może zamiast: 'strzała cię przebiła' np. -strzała utkwiła? *reszta na +, jak mówiłem miejscami robi wrażenie. pozdr.
zielen oczu Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no właśnie z tym pomarańczem to mam wielgachny problem (bo wielki to za mało powiedziane) chodziło o to, że chcę oddać jakoś kolor tej rdzy i nie wiem jak. Ze strzała, tzn z Twoją propozycją się zgodzę, jak tylko będę w domu na trochę dłużej wszystko poprawie. Naprawdę robią jakiekolwiek wrażenie ?
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 'żelazne powieki już zostaną aby nikt twych oczu nie przestrzelił mistyczny deszcz rdzą pokryje wzrok' -ten fragment bardzo mi się podoba. wrażenie robi :) pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 to fakt, ten pomarańcz nijak nie pasuje. zmień kolor lub zamysł. reszta sympatyczna, daje myśleć.
hewka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zamiast "sol cierpienia" sol cierpka zaokragleje pomaranczem na wieki krew od tlenu ciemnieje - moze sie na cosik przyda:) pozdrawiam.
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 co tu duzo mówić temat mi sie podoba!Plus! w wierszu troszeczke trzeba powprowadzac zmian...pomyslu narazie nie mam...wiosna na mnie rozniez zle dziala...sciskam.
Rekomendowane odpowiedzi