Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Siedemnaście lat minęło dawny Jasio dziś jest Janem mnie przypadkiem się udało porozmawiać z owym panem. Przez te lata, gdy Jaś mężniał i sposobił do zawodu w trakcie długiej ewolucji precz porzucił, co za młodu było jego łan numerem poprzez rozbiór ćwiartowanie teraz sobie upodobał - chcę malować piękne panie. Ruszył w plener i na plaży wprost zaczepiał panny młode - zechcesz moją być modelką nagą, piękną masz urodę trudne jednak są początki i kosztowne i bolesne bo zazwyczaj odpowiedzią obrażenia są cielesne. Jan jest twardy i uparty wciąż pytania swe ponawia choć ostatnio nico mięknie i nad jednym zastanawia może trzeba z innej beczki akademia, piękno, sztuka może w którejś jest niedobór, może się modela szuka? Dotarł Jan do tej agencji, która była jego celem nie przyjęli, żadna łaska w celi mogę zostać cwelem. 1
Marek.zak1 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Męczarnie artysty. Dobrze to uchwyciłeś. 1
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @Henryk_Jakowiec Absolutnie niespodziewana puenta, szanuję mocno ;D
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @error_erros Jak to mówią z braku laku człowiek łapie, co popadnie nawet, żeby zostać gwiazdą to najgorsze, co jest na dnie. Czy opinia zła czy dobra drugorzędne to znaczenie tu się liczy tylko rozgłos na tej czy na innej scenie. Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakież szczęście mnie spotkało choć artystów mamy mało a ja jestem tym poślednim brakło krzesła w rzędzie przednim. Z tegoż to powodu właśnie ani bajki ani baśnie i tragedie i klasyka to nie temat dla Henryka. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 WSTAWIAJĄCYM KOMENTARZE I SERDUSZKA SERDECZNIE DZIĘKUJĘ POZOSTAŁYM NIE MAM ZA CO AUTOR
Rekomendowane odpowiedzi