iwonaroma Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 pierwsze - przy urodzeniu rozstanie z macierzą później - każdej nocy pożegnanie ze słońcem i wielokrotnie umieranie w związkach naznaczonych końcem ostatnie spotkanie śmierci ze śmiercią podczas umierania wąskim przesmykiem umyka życie na wezgłowiu 6
Dared Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @iwonaroma Chciałem coś napisać z sympatii, to nie takie proste, muszę przespać się z tematem żeby głupio nie wyszło 1
Starzec Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @iwonaroma ciekawie lecz jak dla mnie zbyt pesymistycznie, są przecież także powitania :) Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) mam nadzieję, że sen był przyjemny :) Dzięki :) Dzięki Renatko ;) są! I koniec wiersza to ukazuje... Dzięki i również pozdrawiam 1
Dared Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @iwonaroma Jak to mawiają kobiety "migrena";-)) spróbuję tej nocy znów 1
iwonaroma Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Dzięki Daguś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) umyka, od śmierci, by spotkać się z Istnieniem :) dzięki ;))
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Umieramy od poczęcia niestety, tylko czasami ulegamy złudzeniu, że tak nie jest. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak. Ale to umieranie ku czemuś prowadzi. Nie ma umierania bez końca. Zdrówka i dzięki @A-typowa-b :) Dzięki ... niezbadane są...
Rekomendowane odpowiedzi