Ten utwór został doceniony przez użytkowników. WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 W Rydze dziś poliglota z Przasnysza, zagadnięty, ot tak, przez Łotysza, stwierdził, że go na święta chcą tam na prezydenta - ale pewnie się biedak przesłyszał... 8
Klip Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Taka natura Łotyszy, że Łotysz jak mówi to dyszy, a słuchacz co chce to słyszy:) Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Klip : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne podsumowanie. :) Pozdrawiam @Gosława : Dziękuję za Twój głos. :)
[email protected] Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka Anka i Klip w jednym stali domku, jak Paweł i Gaweł robią to po swojsku. Miłego wieczoru Anno.
Dared Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka Bardzo fajnie, może tylko "pewnie się" na "się pewnie" zamienić, bardziej rytmicznie będzie chyba
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) @[email protected] : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a które z nas "najdziksze wymyśla swawole"? :) Pozdrawiam @Dared : Dziękuję za Twój głos. Dziękuję. :) Co do "się", można i tak, i tak, ja jednak wolę zostawić je tam, gdzie jest. Pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez WarszawiAnka spacje (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka Oboje... po trosze za sercowe grosze. Miłego dnia Anno. 1
Rolek Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka Łotyska większość jest mniejszością Stoi to ruskim w gardle kościom
WarszawiAnka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Rolek : Dzękuję za Twój głos. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...kością? 1
Rolek Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka O ja baranek. Oczywiście że kością. 1
WarszawiAnka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 @Rolek : :) @słone paluszki : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 @OloBolo : Dziękuję za Twój głos. :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka Przypomniały mi się dowcipy o Łotyszach. :D
WarszawiAnka Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A zatem uśmiechnąłeś się szerzej. :) @samm : Dziękuję za Twój głos. :)
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka Nie mam pojęcia o brzmieniu języka łotewskiego, ale jestem teraz piekielnie ciekawy ;D
Rekomendowane odpowiedzi