Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klip Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Zaniemógł chiński malarz w Pekinie, gdy komar żądłem dopiekł chłopinie. Leczył malarię malarstwem, (i ledwie jednym lekarstwem), bo Chińczyk ufa tylko chininie. Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 11
Klip Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @JWF@Dared@Marcin_@Gosława@Rolek Dziękuję za gremialne polubienia. Pozdrawiam serdecznie
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Leczenie malarii malarstwem bardzo mi się podoba. :) Ciut bym zmienila: "Zaniemógł chiński malarz w Pekinie, gdy komar żądłem dopiekł chłopinie." albo: "Zaniemógł chiński malarz w Pekinie, gdy komar żądło wbił w kark chłopinie." Pozdrawiam :)
Klip Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) @Marcin_ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. POzdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się.:) Jeszcze jedna uwaga: wciśnij "enter" pod limerykiem, żeby go wyodrębnić. :) Pozdraiam
Klip Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @WarszawiAnka Czy teraz dobrze?
WarszawiAnka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, chociaż ja bym jeszcze kilka razy wcisnęła...:) Najlepiej jest, jak nic w pobliżu nie przeszkadza skupiać się na tekście. Pozdrawiam
Klip Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @AnnieDziękuję serdecznie:)
Klip Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie daje mi to spokoju. Co ważniejsze końcówka czy czubek? Z powodu febry portrecik Mao, to tylko czubek, sił nie stawao. Aby ochronić system ów, czubek wysłano do czub-ków, a ciało Mao w krypcie zostao. @Marcin_@WarszawiAnka Pozdrawiam serdecznie Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Klip Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2022 @iwonaroma Dziękuję z miłe słowo i polubienie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi