Anna Romanek Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 w kącikach ust resztki uśmiechu dostrajam się kolorem ciszy wniebowziętej przez wiatr (wiosna) paluchy zamaczam w miodzie, liżę słodycz zapach kawy zaklinający węże kot pręży się też spragniony troski tymczasem chlipie mleko staromodnie czysto już z musu nakładam obowiązki do wyjścia gotowe w powietrzu miejskich gazów chłonę zapach życia na tempo wcale nie taki odrażający na przystanku parę gołębi zerkają ciekawie we mnie już też wiosna
ot i anka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 hehe, przeczytalam twoj komentarz u Jaj Jaj'a:) no to przeczytalam, ale na poezji zsie nie znam. Podoba mi sie kot i golebie, bo ja tez jak moge, to wpycham gdzie popadnie:) Wiersz całkiem miły, może za długi i nikomu się nie chce czytać?albo za długi bo jak ktoś przeczytta do konca to poczatku nie pamieta?:))
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no to tak: 1.(wiosna) - wykroić 2.'paluchy' zamień na palce bo źle się kojaży 3.'zaklinając węże' i 'kot pręży się' nieładnie to jeden nad drugim wygląda, przeczytaj na głos i pokombinuj trochę 4.'we mnie już też wiosna' to bym wykroił. zarzuty wymieniłem powyżej, wiersz mi się podoba, zrób drobne poprawki i będzie bardzo dobry, nie musisz się koniecznie sugerować moimi radami, nie obrażę się ;) pozdr.
Anna Romanek Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Dzięki ,ot i anka, Jay. Na forum dam po zmianie. Biorę pod uwagę Twoje uwagi Jay./Ania Ps. Drugi już sobie z warsztatu pójdzie "do domku".Pozdrówka.
Rekomendowane odpowiedzi