Barbara_Pięta Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 tytuł wystawia na próbę strona po stronie szelest nieodparta chęć stawienia się w terminie mówimy często rozmawiamy rzadko nie gadaj tyle powiedz coś chociaż wyduś to z siebie wreszcie nabierasz wody w usta szepnij choć słówko wyśpiewaj prawdę o jaką prawdę chodzi? przecież wiesz moją (skorzystano z usług zakładu krawieckiego "ALTER NET", :-)))))))
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 skomplikowane to trochę, kilku słów można było uniknąć, ale nie będę straszył nożyczkami o takiej porze ;), podobało mi się. pozdrawiam dodatnio
Barbara_Pięta Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Hi hi hi, dzięki J.J. za wyrozumiałość. Rozumiem, że o tej porze zakład krawiecki już zamknięty?;-), Pozdrawiam wieczorową porą :-)) / B.
stanislawa zak Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Basiu, cieszę się że jesteś, brakowało mi twojego dowcipu, pa!!!!a co to krawca to kraje jak mu materii -staje.ciachnąć trochę nada!
stanislawa zak Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 o, to ładnie gra. ale co ja się wtrącam w nie- swoj materiał.pa
Daniel Piaszczyk Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 W obecnej formie i treści nie mówi do mnie ni jeden wers... banalny tekst tak jak i jego pointa. Pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Stasiu, miło Cię widzieć. Dzięki za ciepłe słówko. Izo muszę powiedzieć, że Twoja wersja zdecydowanie mi odpowiada. Znasz się na krawiectwie ;-) Danielu - tekst i puenta są banalne, co fakt to fakt. Nie da się zaprzeczyć. Dzięki Wam wszystkim za odwiedzinki. Pozdrówka ślę w pełni wiosenne.
Rekomendowane odpowiedzi