Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) szczęk broni znów o świcie opadają szczęki jedyne dziwy się nie dziwią tylko ćmią się jak te ćmy po kątach od knota nawet ze świecą łzy u nich nie ujrzysz popatrz wypaczone nie płaczą może czasem nad własnym losem morze łez ronią jak ranną rosę jednak czas równa góry i doliny ich z nami nas z nimi. I cały sens znów poszedł w las ki jak dziwny w tytule dziwny jest ten świat Edytowane 12 Marca 2022 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 6
Gaźnik Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Nie pamiętam kiedy ostatni raz tu byłem. Może wytraciłem poczucie poezji, ale z kilkunastu tekstów, które sprawdziłem tylko twój mnie jakoś ujął. Pozdro Sylwek.
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja pamiętam :))) Mniej więcej w tym czasie: :) No cóż... Cieszę się, się, że znów do mnie zajrzałeś i... Dzięki. Pozdrawiam I co? Do poczytania? :) ;)
tetu Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 Fajna zabawa słowem Sylwku, w wielu miejscach dwuznaczna, co jest atutem. Zwłaszcza te opadające szczęki w 3 wersie. 4 wers zapisałabym inaczej pomijając spójnik na początku. Jedynie dziwy się nie dziwią a wers 14 z kolei bez jedynie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment świetny. Całość bardzo mi się podoba. Jest nad czym pomyśleć. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I usunięte. W tym wersie jest jedyne nie jedynie, ale żonglowałem tym słowem trochę, więc może wyłapałaś jak tak właśnie było. Ostatnio, w ogóle, rzeczywistość dostarcza nam wiele tematów do przemyśleń. Dzięki za wszystkie uwagi i komplementację :))). Pozdrawiam serdecznie. P.S.: jedynie też wyrzuciłem :) Edytowane 12 Marca 2022 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Gaźnik Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 @Sylwester_Lasota pięknie mnie ujawniłeś. Szczescie w nieszczęściu, że obecnie już nie chleje i sam nie wiem o co dawniej mi chodziło. Tak czy inaczej fajne gry słów prowadzisz i myślę, że w realu jeszcze byśmy mogli zabawne freestyle'e przecisnąć ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) No i nie wiem, co mam na ten komentarz odpisać :))) Dzięki. Trzymaj się :)
Rekomendowane odpowiedzi