Anna Romanek Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ziemio wybacz opuściłam cię we mnie pocałunki twe nokturn mgłą oblepia budzę się daleko
Ul.CIA Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witaj Aniu. Lubię krótkie formy:) ale mam pomysł: co Ty na to by zmienić porządek zwrotek: 4,3,2,1...? Pozdrawiam serdecznie.
patrycha Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 całkiem nieźle, aczkolwiek druga strofa zupełnie mi się nie podoba. generalny ton wiersza ładny ale nie jestem nim zachwycona. Brak szlifu. pozdrawiam usmiechem zza szyby
Antoni Leszczyc Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Twe-cię - tak nie można rymować! Zamieniłbym też pocałunki na coś mnie "obcałowanego". Klimat ma, ale trza by doszlifować. Pozdrawiam wiosennie, Antek
Anna Romanek Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Dziękuję wszystkim. Pierwotna wersja tego wiersza: ziemio wybacz opuściłam cię ziemio leśna wilgotna we mnie pocałunki twe nokturn mgłą oblepia ziemio wybacz zasnęłam tylko lekko i zaraz się obudzę by westchnąć Szlifowałam ten wiersz, ale w końcu "utknęłam" Chyba już nic nie zdziałam. Z odwróceniem zwrotek-może dobry pomysł..ale ja już nie wiem biorę rady na przyszłość A może ktoś zaproponuje taką oszlifowaną fajną wersję? Pozdrawiam.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ziemio wybacz opuściłam cię we mnie twoje pocałunki nokturn oblepia mgłą budzę się daleko *wykosiłem rymy, mam nadzieję, że się przydałem, pamiętam, pamiętam wiersz był w warsztacie :). pozdrawiam mroczną porą ;)
Anna Romanek Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Dzięki, Jey. Uważam to za wersję ostateczną. Ukłony...z daleka/Ania
Rekomendowane odpowiedzi