Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 Mnie za wiersze nikt nie płaci ani grosza od wierszówki przeto chodzę goły, bosy na odzienie brak gotówki. Latem jeszcze jak cie mogę woda słonko ciepły piasek dzika plaża a ja na niej wśród golasów i golasek. Zimą gorzej, bo nic z morsa nie mam w sobie, siedzę w domu coś napiszę a przeważnie walę wódę po kryjomu. Taki to już los poety i miernoty jego skutki latem świeci gołą dupą zimą w wódzie topi smutki. 6
JWF Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 Z komentarzem jestem pierwszy Żartobliwy bardzo wierszyk I choć wódki nie wypiję Z gołą dupą się nie kryję 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 @JWF Z forsą też u ciebie krucho? Nie mów głośno, lecz na ucho. Trzymaj fason, bądź gotowy Ja już ślę ci liść figowy. Pozdrawiam 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec a ja forsy mam jak lodu, bo wciąż pęka kaloryfer; wnet zamarza - jest od wschodu, a od wschodu zamieć wicher, więc z embarga spłaca gmina wprost te szkody z kont Putina. Pozdrawiam ;) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 @jan_komułzykant Zbyt daleko od granicy putinowskiej ma chałupa tu jedynie może przywiać ale odór jego trupa lecz na razie media głoszą, że on chleje gdzieś z Aloszą. Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 @Henryk_Jakowiec z Aloszą to chętnie sam bym się napił i pograł też ;))
JWF Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) @Henryk_Jakowiec Wielkie dzięki za ten liść Choć potrzebna cała kiść Więc poczekam na październik Z gołą dupą, bez pruderii A gdy przyjdzie wreszcie jesień Złotych liści moc naniesie Majtki sobie z nich uszyję Może wtedy się napiję Edytowane 6 Marca 2022 przez JWF (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten z Putinem się nie kumał a więc człowiek z charakterkiem niech no tylko się spotkamy to literek za literkiem. Z przyjemnością obejrzałem i wysłuchałem. Pozdrawiam Proponuję szyć z wiosennych bo są wiotkie oraz świeże a gdy zdarzy się nieszczęście to się bardzo szybko spierze. Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 Witam - i to nazywa sie życie - tak trzymaj Henryku - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dawniej to bym w spraw odmęcie topił dzioba w atramencie jęzor miałbym kolorowy dzisiaj trunek wyskokowy gdy okazja się nadarza już nie piję z kałamarza w ręku kielich lub szklanica kolosalna to różnica. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi