Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) tak nie może być żeby jeden decydował by zachód słońca był smutny tak nie może być by szaleniec myślał że mu wszystko wolno to trzeba leczyć tak nie może być a jednak tak jest że świat bezradnie patrzy sie tak nie może być trzeba temu łeb ukręcić powiedzieć już dość... Edytowane 3 Marca 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
Annaartdark Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się. Pięknie to napisałeś. Zachód słońca mnie wzruszył.
Lahaj Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 @Waldemar_Talar_Talar Kolego Drogi, szlag, chodzi Ci o szlag, myślę. Pzdro
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - i tak i tak jest poprawnie - Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 @Lahaj - jednak masz racje - dzięki za czytanie - Pozdr. 1
Natuskaa Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2022 Nerwy na wiele się nie zdadzą. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że sie spodobało - Pozdr.serdecznie. Witam - cieszy mnie to co napisałeś w komentarzu - Pozdr. Witam - wiem o tym ale mimo to uważam że to chora sytuacja - Pozdr.serdecznie. @Sennek - @Leszczym - @Dared - wszystkim dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2022 @huzarc - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi