Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 Miałem milczeć w tym temacie lecz jak widać to nie sposób padło hasło atakować teraz ginie sporo osób. Giną dzieci i ich matki, bracia, siostry, staruszkowie bo chce podbić Ukrainę i panoszyć się we Kijowie. Nie przewidział jednak tego że najeźdźcę precz pogonią i że cały naród prężnie zamelduje się pod bronią. On w najśmielszych snach nie myślał że zjednoczą się sąsiedzi teraz zaszył się gdzieś w dziurze i jak mysz pod miotłą siedzi. Nieraz jeszcze mamiąc naród który jemu jest przeciwny wypowiada jakieś bzdury - wariat albo tak naiwny. Zjednoczyły państwa siły finansowo, materialnie i czekają z cierpliwością jak ten opór w niego walnie. Może ja się jednak mylę i wieść jakaś wcześniej gruchnie był i już go tutaj nie ma ciało gdzieś pod płotem cuchnie. 7
OloBolo Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 łał....nawet Henryk w temacie się wypowiedział . pozbycie się Putina nie będzie moim zdaniem takie łatwe, mam nadzieję że się mylę . Pozdrawiam. 1
Dared Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Nie można milczeć , właśnie wróciłem z Zosina 1
Anna_Sendor Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Potrzebne teraz bardzo takie pisanie, lepiej się poczułam. Tylko, że on niestety nie jest ani naiwny, ani wariat. Psychopaci potrafią być bardzo inteligentni. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Temat gorący, pisać pod presją ciężko, bo można wiele pominąć. Komu potrzebna ta cała wojna gdzie ludzie cierpią lub muszą ginąć. Pozdrawiam ;))) 1
Marek.zak1 Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Logika imperiów i stref wpływów. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze nadzieję jednak mieć trzeba bez względu na zło i jego stany emocjonalne z serii a może zwycięży dobro, będę wygrany. Pozdrawiam ;))) Dla mnie odległe są tamte strony i wiadomości z nich też mam mało zechcesz to przekaż je także inny co się w Zosinie ostatni działo. Pozdrawiam Psychopatę też ujarzmić także można i należy trzeba tylko użyć oręż on w zasięgu ręki leży. Pozdrawiam 1
Anna_Sendor Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Niech Pan pisze teraz jak najwięcej. Będę czekała:) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś, kto takie ma zakusy bez logiki, bez podstawy podejmuje swe podboje w imię, czego bez ogłady. Pozdrawiam Mógłbym, ale regulamin ma tu swoje sztywne ramy kiedy minie cała doba wtedy nowy wiersz dodamy. Pozdrawiam 2
Anna_Sendor Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Poprawił mi Pan humor. A miałam dziś rekordowo kiepski. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. By się więcej nie powtórzył kiepski humor, przygaszenie po to właśnie tu piszemy, dobry humor jest tu w cenie. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kilka strof pisanych wierszem moc potężną nieraz miewa bo dostarcza dobry humor i śpioch nawet już nie ziewa. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi