stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 nie jestem dziewczynką z zapałkami nie tańczę baletu z łabędziami nie noszę pantofelków Kopciuszka rozdeptane wystająspod łóżka nie sypiam w łóżku śpiącej królewny nie stroję włosów w welon zwiewny na stu ziarnkach grochu leżę w lamusie zapomnienia posnęli rycerze piękny łabędz w brzydkie kaczątko się zmienił pałac -w chatkę na kurzych nóżkach słowik zjadł ziarnko nadziei z poddasza królewicz na bal brzuszka też nie zprasza pastuszek na złotym roku żałości wygrywa melodię zapomnianej miłości przy sadzawce pod wierzbą z gruszkami tęskne wspomnienia kołyszą różami echo wspomnień w jeziorze marzeń kona przeszłość wpadła w ucho od śledzia nie powrócę do niej w dżinsach Bethovena młodość przespałam w jaskini niedzwiedzia zabawa trwa, ile baśni ten wierszyk ma? kto odgadnie temu chwała bo w tym zabawa cała!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 bu, mnie też ostatnio naszło żeby wierszyk o przemijaniu napisać. telepatia??
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 oj, Jaju, jak nie lustro to przemijanie! cóś w tym jest! a tytuły baśni zgadłeś? pozdr,
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 zaplątałam, nikt nie chce się bawić? sami poważni ludziska?to nie na prawdę!!!
ot i anka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 10? 11?nie znam chyba wszystkich,to i policzyc nie umialam:)ale podobalo mi sie:)(mi sie tez zdaje ze tu same sztywniaki- nikt juz bajek czytac nie chce(liczyc:)))(wiecej nawiasow nie ma):))
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 wiesz, kochanie nie wazne ile, liczy się sama gra. fajnie że wpadłaś niesztywniacko!pozdrawiam zabawowo!!!!,
ot i anka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no to co? policzyć jeszcze raz?:)))
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 kochaniutka policz bo ja też się zgubiłam!!!
ot i anka Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 kurcze,trza by było zajrzeć do jakiś "baśni" czy cuś...bo jak sama nie wiesz,to ja juz nic nie poradze:))
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 kurcze tak to bym nigdy nie napisala naprawde fajny temat i dobrze ujelas kazda strofe,wszystko jest okey. siciskam i zegnam.
Rekomendowane odpowiedzi