Anna Romanek Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ziemio wybacz opuściłam cię ziemio leśna wilgotna we mnie pocałunki twe nokturn mgłą oblepia ziemio wybacz zasnęłam tylko lekko i zaraz się obudzę by westchnąć
Piotr Sanocki Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Za dużo nostalgii. Wzdychanie, spanie, wybaczanie, lekko, mgła - to troszkę zbyt delikatne. Brak pointy. Pozdrawiam świątecznie
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ja też . pozdrawiam nastrojowo
Anna Romanek Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Panie Piotrze-nostalgia to nostalgia-właśnie taka, jak ją Pan określił. Trudno się więc podzielić wrażeniami. Ja to znam, czuję. Lecz, jeśli chodzi o wiersz, to nie wiem. Pomyślę. Jeśli Pan tak odbiera, to inni też. Tylko, czy tu warto naginać siebie? Lecz, jestem tu uczniem i cenię sobie poważną krytykę. Tak więc, spróbuję coś zrobić. To samo zaleca Iza. I bardzo się cieszę z wizyty. Miło jak ktoś czasem "zapuka do drzwi"z dobrą radą. Pozdrawiam wszystkich. Ania Ps. A może jakieś sugestie?
Anna Romanek Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 A może tak?: ziemio wybacz opuściłam cię we mnie pocałunki twe nokturn mgłą oblepia budzę się daleko
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 opuściłam cię ziemio wybacz (leśne pocałunki) nokturn oblepia mgłą zasnęłam lekko zaraz będzie świt by westchnąć * troszkę pomajstrowałem przy Twojej wersji, mam nadzieję, że nie masz mi za złe ;) pozdr./Jay
Anna Romanek Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No co Ty, przecież o to chodzi, żeby "majstrować" Szczerze mówiąc-podoba mi się mój początek a Twoje zakończenie: ziemio wybacz opuściłam cię we mnie pocałunki twe nokturn mgłą oblepia zaraz będzie świt by westchnąć ...tyle, że wychodzi znów na "Piotrowe". Ale, co ja zrobię, jakoś to muszę wyrazić. I tak to nie jest dzieło, ale żeby chociaż obrazek zgrabny wyszedł. Help!
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Popieram wersje Anny Romanek:) ale i tak ładnie. Pozdrawiam.
Anna Romanek Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Dziękuję, Kasiu. Ta ostatnia to z "kroplą" Jay: "zaraz będzie świt by westchnąć" Ps. Wystarczy: "Ani" Brzmi cieplej. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi