Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 17 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 wiesz ostatnio jestem smutny ostatnio często płaczę ostatnio gdy odeszłaś nie było też inaczej gdy powróciłaś rano spytałaś się-dlaczego? speszony trochę z lekka odrzekłem-no ten tego zdziwiona odpowiedzią ramiona w górę wznosisz po chwili je opuszczasz że niby masz mnie dosyć wiem że to tylko poza że zaraz się przytulisz i będziesz miziać włosy do piersi mej się tulić lecz ja ci nie wybaczę samotność mi doskwiera rzuć ty te nocne zmiany do kurwy do cholera 10
Marek.zak1 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Nocne zmiany są ciężkie, a jak kilka z rzędu, to człowiek jest wykończony, bo sen w dzień to nie to samo, no i rozbija całą organizację wspólnego życia. Z autopsji. Edytowane 17 Lutego 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
OloBolo Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Praca na zmiany, w systemie jest sprzeczna z ludzką naturą; w dzień się pracuje a w nocy śpi, a nie na odwrót. Ci którzy to wymyślili powinni sami spróbować jak to jest. Moim zdanie za mało jest przywilejów dla ludzi pracujących na zmiany, emerytura w wieku 65 lat-kpiny. Marek wszystko zna .....takich ludzi jak na lekarstwo, znaczy się potrzeba nam :)
Marek.zak1 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) @OloBolo Pracowałem w czterobrygadówce na produkcji jako mistrz zmianowy w Polfie Tarchomin, a była to moja pierwsza praca. Robiliśmy elenium, relanium,. oksazepam i podobne, penicyliny tez. Prawie 3 lata takich atrakcji. Miałem na zmianie kilkunastu aparatowych. Rano po zmianie motorowerem Romet do domu. Pozdrawiam. Edytowane 17 Lutego 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @OloBoloI nie ma co się dziwić do jasnej ciasnej przestrzeni, no! pozdrawiam ;) 1
GrumpyElf Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2022 @OloBolo Dałeś uśmiech i zamyślenie jednocześnie. Dzięki. 1
Rolek Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2022 @OloBoloPuenta super, kompletne zaskoczenie. Dobra robota. 1
iwonaroma Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2022 Forma - wiersza i autora- pierwsza klasa :) 1
Klip Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2022 @OloBolo Cieszę się, że mogę przyłączyć się do pochwał, ale za zwrotem "spytać się" nie przepadam. Czy "trochę z lekka" było zamierzone? Pozdrawiam serdecznie:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może dlatego nie brakuje mi tematów:). Dzięki za wpis. 1
Rekomendowane odpowiedzi