stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 na progu szarej egzystencji skażonej gnuśnością krzyk ziemi toksycznie brzemiennej zrodzone z niej harpie rozdmuchują popioły Feniksa zatrutym czarem wszechwładnych złotoustych jarzmo głupoty nasiąka poszufladkowani darami naiwności kucamy pokłonem bezwolni przy paszczach rekinów gnijących jaj czystym powietrzem nie warto być dziś dla nieświeżego oddechu jutra
stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 z warsztatu, po poprawkach, prosze o sugestie.zycząc miłych świąt!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 końcówka mi się najbardziej podoba, całość oczywiście również na + :) pozdr.
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 jak juz powiedziałam,całość nie w mojej estetyce;)) ale koniec bombowy,kurczakowy,wesołych!
Michał Ziemiak Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam! "poszufladkowani darami naiwności kucamy pokłonem bezwolni przy paszczach rekinów gnijących jaj czystym powietrzem nie warto być dziś dla nieświeżego oddechu jutra" - finisz wiersza jest wspanaiły ;-) Jego treść z resztą też! Posyłam więc świąteczbe plusy - za lekturę i za świetne wykonanie ;-) POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Michale podziękować ci serdecznie to mało!
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Stasiu , Twój wiersz sieje wiele tropów...precyzyjnie posługujesz się słowem, karmisz wyobraźnię nutką historii i tajemniczego aspektu zjawisk, użyłaś ciekawych metafor, dobitna puenta .PLUSICHO WIELKANOCNE. ;-)z pozdrowieniami.
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Joanno, jak ty pięknie potrafisz osądzać komentarzami słodkimi jak" mniód"pozdr.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Hm, mi się bardzo podoba, kiedyś napisałem coś w podobnym stylu... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Rekomendowane odpowiedzi