Sebastian_Pietrzak Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Natalia mała wróżka siadała po turecku w moim pokoju zaplatając warkocze zawsze tyłem do słońca nie było takiej innej dla niej oczko w głowie smakowałem miodu z rzęs wina z kolejnym tygodniem przepowiednie z każdym początkiem rozdziału była nadzieją na lepsze 'ja' skosztowaliśmy dużo zabawy Natalia moja mała wróżka znaleziona po zachodzie z nożem w sercu spływającym po nadgarstkach....
Piotr Sanocki Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jestem pierwszy :)) Dziwne zakończenie. Zamiast smutku poczułem rozczarowanie. Jeżeli chodzi o pozostałość to jakoś takie proste. Podejrzanie proste... Niestety nie wyczułem klimatu. Może to przez to, że nie ma właściwie pauz, a tempo jest ciągle takie same. Ale muszę przyznać, że wiersz ma głębokie dno :) Pozdrawiam świątecznie
Michał Ziemiak Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę się opanować.MODERATOR
Rekomendowane odpowiedzi