Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lutego 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Nie odkrywam Ameryki choć to z tego kontynentu przyszła do nas owa moda pełna wdzięku i zamętu. Na początku jak to zwykle bywa u nas z nowomodą, że to przecież zgniły Zachód wchodzi do nas z nową szkodą. Młodzież jednak polubiła bo to ona adresatem była głównie tego święta, które zawładnęło światem. Starsi trochę na uboczu z niekłamaną ciekawością wspominali przeszłe lata, które tkały nić miłosną. Wspominali, wspominali potem wspólnie oświadczyli "Walentynki" naszym świętem myśmy także młodzi byli. Tak, więc oba pokolenia Walentynki dziś obchodzą i partnerce, partnerowi jak najmilej ten dzień słodzą. Są tysiące innych wierszy napisanych w tej intencji ja posłużę się tym moim dorzucając garść sentencji. "Miłość daje radość wielką" "Miłość miewa złe okresy" "Miłość jest podstawą życia" "Miłość to jest lek na stresy" 8
Marek.zak1 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Znowu znakomity wiersz z rysem historycznym i skomplikowanym wkomponowaniem się nowego, ważnego święta w naszą kulturę i zakończony błyskotliwa puentą z próbą zdefiniowania miłości. Bardzo na czasie. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Marek.zak1 Mam w zanadrzu jeszcze jeden wiersz dopiero, co skrojony rzecz wiadoma najpiękniejszy bo pisany dla mej żony nie zawiśnie on na forum udostępnię go nielicznym bo zaistniał pewien problem posłużyłem się graficznym przepojeniem ponad treścią rzecz wiadoma w jakim celu więc ten wiersz laurką zwany udostępnię dla niewielu. Pozdrawiam ;))) @Henryk_Jakowiec Wiersz ten mogę udostępnić podaj pocztę e-mailową a wystarczy zmieć imię Walentynkę masz gotową.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Przeoczyłem, trzeba też zmienić ilość lat. Pozdrawiam ;)))
Marek.zak1 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Wystarczy wysłać forumowego maila:) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Marek.zak1 Nie można. Próbowałem. Ponowię na Twojego PRIV-a
Marek.zak1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Dostałem na forumowego, jest super, dzięki:) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 @Marek.zak1 Masz gotowca od Jakowca. Ciekaw jestem czy go wykorzystasz. Pozdrawiam ;)))
Marek.zak1 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec My nie z tych walentykowych, ale oczywiście. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 @Marek.zak1 Nie inaczej tylko tak wkradł się nawet mały znak tylko jedno małe n i to właśnie jest znak ten. Pozdrawiam ;)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 Witam - wszystkim dogodziłeś tym wierszem - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2022 @Waldemar_Talar_Talar Choć nie wszystkie święta śliczne za to one są cykliczne. Jednych cieszą innych smucą, ale przecież znów powrócą. Pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi