Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Wszyscy gapili się z ciekawością, bo ona była mikra i mała a bez wysiłku i uśmiechnięta oburącz ona toto trzymała. Gap patrzył na to z niedowierzaniem bo posuwała z nim jak sprinterka a on się gapił, gapił i gapił i jeszcze nadał na nią wciąż zerka. Czytelnik pewnie też chciałby widzieć na własne oczy ten dziw nad dziwy więc ja wychodząc jemu na przeciw przedstawię obraz, obraz prawdziwy. Oto i ona i jej wyczyny, którymi wszystkich wręcz zaciekawia co to takiego? Co to takiego? Każde się pewnie z was zastanawia. Polacy mają w tym osiągnięcia więc ja enigmę także przełamię. Popatrzcie jakie ma silne dłonie i nie mniej silne ma także ramię. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Rolek Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 @Henryk_Jakowiec Nie ma jak browarek w piątek. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 @Rolek Browar w każdy dzień tygodnia jest balsamem dla piwosza, który nigdy na ten trunek nie oszczędza ani grosza. Nie zwróciłeś uwagi na to, że na ilustracji jest napój bezalkoholowy, ale nawet i ten w piątek po pracy jest lepszy niż herbata. Pozdrawiam ;)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Witam - a ja przy piwku wierszyk chwale - Pozdr.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 @Waldemar_Talar_Talar Ja też mam przed sobą wydruk cztery razy przeczytany więcej to już nie da rady cały piwem jest zalany. Do drukarki ze trzydzieści kroków, bowiem ona stoi ale ja już nie kojarzę, w którym z moich trzech pokoi. Pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi