Michał Ziemiak Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam! Co ja mogę napisać - znowu świetnie! Umiesz Jay budować totalnie nastrojowe obrazy - ten dorzucam do ulubionych ;-) "Expose ciszy" - to kradnę za geniusz ;-) POZDRAWIAM!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Michał dziękuję Ci za wejście i zachowanie sobie wierszyka :), miło mi bardzo spotykać się z takimi opiniami :) pozdr.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 chciałem jeszcze raz podziękować wszystkim którzy skomentowali wierszydło i życzyć zdrowych, pogodnych, a w konsekwencji Wesołych Świąt Wielkanocnych. pozdrawiam serdecznie :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami chciałabym, by i słońce zostało naprawione na stałe, żeby się codziennie nie zsuwało z nieba... dlatego też pozwolę sobie zachować ten fragment :o) a Autora pozdrawiam bardzo serdecznie! :o) dzięki Pansy, czekam na Twój utwór :) pozdrawiam jeszcze bardziej serdecznie! :))
ROBERT JERZY WOZNIAK Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jaj naprawde mnie zaskakujesz. Oby tak dalej. Robert
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 dzięki za koment mam nadzieję, że miłe zaskoczenie ;) pozdr.
patrycha Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jay to jest piękne. Mam nadzieję, że zobaczysz ten komantarz. Człowieku stoisz na granicy, za którą jest tylko Twój talent :) Podoba mi się zwłaszcza końcówka no a to "expose ciszy" .... chylę czoła Zamglone zza szyby :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Patrishia, cieszę się, że wróciłaś i skomentowałaś moje bazgroły, w dodatku tak przychylnie, nie spodziewałem się. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi