Jay Jay Kapuściński Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 zardzewiały popiół spłonął ogłuszony myślami które wskrzesiły źdźbła trawy (płomyki świec tańczące dokoła) w pejzażu nocy milczą tylko cienie drewniane gwiazdy wracają z przyszłości -na stosach expose ciszy popękany księżyc naprawiony -gwoździem przybity do nieba
Luthien_Alcarin Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 minus za zardzewiały popioł; rozumiem "co autor miał na myśli" ale jakos mi się źle czyta..a reszta CUDO!! śweitna pointa, Jay jay poporstu miód:) ostatnio coraz czesćiej myślę o Tobie jako jendym z ulubionych twórców serwisu wg Agaty G:) Trzymaj się cieplutko:) Agata
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 zardzewiały popiół na razie ostanie bo pomysłu innego nie wydumałem jeszcze :) dzięki za ten koment, sama wiesz jak było :) pozdr.
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 nie no,koniec normalnie bomba,z resztą całość też:) razi mnie jednak "expose", może by nie wtrącać "francuszczyzny" :) ale to tylko moje skromne pozdr.
Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 gratuluję, -to jest TO!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Martynko, Ryszardzie Andrzeju dziękuję Wam za odwiedziny :) co do expose to być musi być, gdyż to na lekcji francuskiego przejrzałem na oczy, że tak powiem :), stąd też tytuł pozdrawiam serdecznie
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no rozumim:) zrozumiałam skąd tytuł,ale tylko napisałam co mi nie brzmiało:) salut
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, obaczym co reszta powie :)
Ona_Kot Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 zardzewiały popiół spłonął ogłuszony zardzewiały popiół? popiół spłonął? ogłuszony popiół? o mamo...szkoda, że tak zaczyna się całkiem dobry utwór bo po takim wstępie nie mam pozytywnego nastawienia pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, nie miałem w ogóle żadnego innego pomysłu na początek, ten wydawał mi się najbardziej odpowiedni do tego co chcę przekazać. Dziękuję za wejście i komentarz. pozdr.
Kris o Poranku Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie nieodparcie przychodzi tu na myśl tekst bodajże pap- dance czy coś takiego .........." czarny śnieg "..........tralalala tak potwornego kiczu to już dawno nie widziałem chociaż niewątpliwie potrzeba jakiejś iskry żeby skumulować tyle przepotwornej szmiry w tak niewielkim utworku jedyn anadzieja że iskra nie była zardzewiała kop
Ona_Kot Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak szczerze, to nie wiem i nie rozumiem zupełnie co ten początek miałby "oznaczać" i co przekazywać - dla mnie to masło maślane a w dodatku psuje naprawdę niezły wiersz pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie nieodparcie przychodzi tu na myśl tekst bodajże pap- dance czy coś takiego .........." czarny śnieg "..........tralalala tak potwornego kiczu to już dawno nie widziałem chociaż niewątpliwie potrzeba jakiejś iskry żeby skumulować tyle przepotwornej szmiry w tak niewielkim utworku jedyn anadzieja że iskra nie była zardzewiała kop muszę przyznać, że papa dance nigdy nie słyszałem (to jakieś disco polo??), przykro mi że uraziłem jeden z Twoich ulubionych zespołów. skomentowałeś mój wiersz kierując się nienawiścią, ,mimo wszystko dziękuję bardzo za komentarz pozdrawiam Ciebie i Julię życząc wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak szczerze, to nie wiem i nie rozumiem zupełnie co ten początek miałby "oznaczać" i co przekazywać - dla mnie to masło maślane a w dodatku psuje naprawdę niezły wiersz pozdrawiam no to jestem w kropce :(
Ona_Kot Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej być w przecinku ;) pozdrawiam ps. na pewno da się coś zrobić!
Kris o Poranku Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie nieodparcie przychodzi tu na myśl tekst bodajże pap- dance czy coś takiego .........." czarny śnieg "..........tralalala tak potwornego kiczu to już dawno nie widziałem chociaż niewątpliwie potrzeba jakiejś iskry żeby skumulować tyle przepotwornej szmiry w tak niewielkim utworku jedyn anadzieja że iskra nie była zardzewiała kop muszę przyznać, że papa dance nigdy nie słyszałem (to jakieś disco polo??), przykro mi że uraziłem jeden z Twoich ulubionych zespołów. skomentowałeś mój wiersz kierując się nienawiścią, ,mimo wszystko dziękuję bardzo za komentarz pozdrawiam Ciebie i Julię życząc wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych nie , nienawiść nie jest tutaj dobrym słowem , skomentowałem twój wiersz kierując się realizmem , za życzenia dziękuję , nie omieszkam przekazać Juli kop
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej być w przecinku ;) pozdrawiam ps. na pewno da się coś zrobić! kombinuję cały czas, ale pustka we łbie, może potem coś się wyduma jeszcze :) pozdrawiam i dziękuję
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wszystkim musi się podobać, zdaję sobie z tego sprawę, jeżeli był szczery to dziękuję, obiektywizm to rzecz najważniejsza w komentarzu
deli s Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jay -cześć pierwszy wers chyba do zmiany ..ale nic mi nie przychodzi ..pustkowie w głowie.coś co w pejżażu jest przed tymi trawami......a expose ciszy.ten związek czytałem w jakimś tekście na 100% publikowanym, no ale to jest twoje ..w twoim tekście.. koniec to jak pisali poprzednici miód..i orzeszki.pozdrow.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 dzięki Deli za odwiedziny :) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi