Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 ten dom oddycha bije mu serce krew w żyłach krąży odkąd tu jesteś gdy ciebie nie było trwał w marazmie pajęczyn mnóstwo i kurz na szafce obiad na czas jest tutaj podany obrus czyściutki świeżo wyprany seks jest za friko znaczy się za nic można wydziwiać prawie bez granic szyby w oknach są przezroczyste dom widzi wszystko teraz jak nigdy już nie kawałek lecz kawał nieba tego do szczęścia było mu trzeba 10
violetta Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 @OloBolo a Ty sobie papieroska palisz i pijesz kawę:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Bardzo pozytywny przekaz, co do tego seksu za friko, to sprawa dyskusyjna, ale pasuje do klimatu, a to ważne. Pozdrawiam 1
OloBolo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....czemu nie, w końcu od życia też mi coś się należy :) uwierz mi, kobiety też by tak chciały, spowalnia ich ino matriarchat nie ma co się oszukiwać - seks - to sex . mężczyzna nie powinien za to płacić, a wręcz przeciwnie, powinien być opłacany przez kobiety za swoje usługi :)
violetta Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 zrobisz się milszy przy niej:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako absolwent wielu szkoleń negocjacyjnych, uważam, że od tego facet powinien te negocjacje rozpocząć, żeby móc z czego ustępować w trakcie. Pozdrawiam 1
OloBolo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś może tak ..... tymczasem dość sceptycznie odnoszę się do tej materii
Annie Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba raczej patriarchat Nikt nie kupi kota w worku :) 1
OloBolo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację - patriarchat. wszystko niestety, jak zwykle - to mężczyzn wina ;(
violetta Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 mi się marzy taki dom ze służbą, i żebym mogła powiedzieć o mężu, że mnie nosi po rękach:) 2
Rekomendowane odpowiedzi