Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 Czy z kolegami czy w samotności pije, bo musi bez przyjemności a kiedy pije to wtedy nie je klinem poprawia, kiedy trzeźwieje łatwo określić status dla Bartka, który zwykł mawiać, co mi tam ćwiartka ja ją połykam za jednym łykiem więc kim jest Bartek? ALKOHOLIKIEM! Jaki jest status twojej mamusi? Dziecko odpowie - pije, bo musi tak mi tłumaczy każdego ranka co mi tam ćwiartka, to tylko szklanka pije codziennie, często od rana i jest na rauszu lub całkiem pijana a dla niej status jest ze słowniczka bo kto tak pije? ALKOHOLICZKA! 3
Marek.zak1 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 I znowu porażający, wiecznie aktualny temat, jak zwykle w lekkiej, przystępnej formie. Duży plus za wskazanie, że problem dotyczy w tym samym stopniu mężczyzn, jak i kobiet. Znakomity wiersz, który powinien wejść do szkolnych lektur . Wiem, że tak się nie stanie, i nadal uczniowie będą katowani bohaterami romantycznymi, o których dowiedzą się ze ściąg z netu, no może nie wszyscy, ale ponad 90%. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 @Marek.zak1 Niczym Lenin wiecznie żywy temat picia alkoholi spostrzeżenia się wynosi z domu prosto do przedszkoli w podstawówce z klas ostatnich już łykali i to nie raz więc tym młodszym dają przykład napij się też z nami teraz. Przemysł ten od alkoholi coraz bardziej nam rozkwita bo pierwszeństwa palmę dzierży wódka dawna okowita dla mnie też nikt nie zabroni tak jak inni dawać w szyję nawet żona, gdy z umiarem chętnie ze mną się napije. Pozdrawiam :))) HJ 2
Antosiek Szyszka Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2022 @Henryk_Jakowiec pij Henryku pij na zdrowie ja dołączę sie po cichu w skromnym tutaj towarzystwie nie potrzeba nam tajników znamy siebie znamy rymy nie boimy się Maryny która jest w pokoju drugim i bez przerwy pali szlugi czemu pali bo zazdrości że pijemy tu z radości.
Antosiek Szyszka Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2022 Мой статус В Контакте намекает на секс.
Rekomendowane odpowiedzi