Gość Franek K Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Powyższy termin to naukowa nazwa na dłubanie w nosie Raz naukowcowi pseudo w Saragossie Wielki grant na projekt dostać udało się Ujął komisję temat badania, A brzmiał on Rhinotileksomania. Teraz chłop badawczo dłubie se w swym nosie.
Klip Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Franek K Zacząłem od pytania do wujka Googla i trochę już wiem;) Fundamentalne trzeba postawić pytanie, Na porost lepsze może kłamanie?
OloBolo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 hmmmm.... ciekawe czy coś interesującego wydłubie ;) Pozdrawiam :)
Gość Franek K Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Klip Jest taki jeden naród wybrany, Co słynie z nosów powyciąganych. Skąd i dlaczego? Nie chcę w to wnikać. Po cóż mam nos swój w te sprawy wtykać? @OloBolo Na pewno się uda. Trzeba tylko dłubać długo i wytrwale, tak aby ciągnąc kasę na badania, Pozdrawiam :)
Klip Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Z trochę innej beczki. Pamiętacie powiedzonko: "Co na wystawie to w sklepie" Może cel dłubania jest ukryty głębiej? 1
jan_komułzykant Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Franek K @dot. bo sztuka nie w tym, by złapać króliczka, lecz goniąc zł(u)pić, mieć w nosie, dać prztyczka. 1
Gość Franek K Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @dot. Na gile to by naciągał pewnikiem jakiś ornitolog ;)
Gość Franek K Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Klip Wcale bym się nie zdziwił, gdyby naukowcy ukuli termin Rectotileksomania...
Rekomendowane odpowiedzi